• Jurriëns Noord
  • Osloweg 125
  • Postbus 5274

Projecten

Restauratie Villa Woudoord Heerenveen

20181026_094907.jpg

Koningin Wilhelminaweg 11


De monumentale villa heeft een herbestemming gekregen. In de villa werden de vergaderruimtes van het naastgelegen pand van de Anteagroup, Blau Hus, ondergebracht.  De verbouwing van de vergaderruimtes van Blau hus en overige ruimtes, is door Friso Totaalbouw uitgevoerd. En de restauratie door Jurriëns Noord.

In Villa Woudoord zijn alle installaties vervangen. In een naast gelegen schuurtje is een warmtepomp geinstalleerd. Vloerdelen zijn gedemonteerd, genummerd en later herplaatst, nadat de installaties zijn aangebracht. Sanitaire ruimtes zijn gerenoveerd, vloeren zijn voorzien van geïsoleerde vloerplaten en pantry’s. Ook is er onderhoud gepleegd aan kozijnen, ramen, deuren, betimmeringen etc. Isolerende of monumentenglas is aangebracht. De buitengevels en het dak zijn nagekeken en onderhoud aan gepleegd.  T.b.v. de installaties zijn er aanpassingen/voorzieningen getroffen voor onder andere de LBK (luchtbehandelingskast). Het gehele pand is van binnen en buiten voorzien van nieuw schilderwerk. 


Naar het overzicht

Routebeschrijving
Uitvoering door Jurriens Noord