• Jurriëns Noord
  • Osloweg 125
  • Postbus 5274

Disciplines

Jurriëns Noord heeft vele disciplines in huis. Deze zijn de volgende:

 

Restauratie

De vaklieden van Jurriëns Noord hebben de kennis, deskundigheid en passie om het specialistische werk perfect uit te voeren. Uw vraag is voor ons leidend. Daardoor leveren wij altijd maatwerk en lukt het ons om steeds weer in te spelen op de veranderende vraag.

Molenbouw

Molenbouw is één van onze paradepaardjes. Bij onze afdeling molenbouw werken specialisten op het gebied van onderhoud, restauratie en reconstructie van molens.

Herbestemming

Jurriëns Noord heeft alles in huis om de herbestemming van uw gebouw in goede banen te leiden. Onze kennis van monumenten, restauratie en de ervaring die wij hebben op het gebied van complexe binnenstedelijke verbouwklussen komen samen wanneer wij een oud gebouw een nieuwe functie geven.

Verbouw en monumentenonderhoud

Jurriëns Noord staat bekend als restauratiebedrijf. Maar wist u dat wij ook erg bedreven zijn in het uitvoeren van verbouw- en onderhoudsklussen? Niet alleen van historische en monumentale gebouwen, ook verrichten wij (planmatig) onderhoud uit aan openbare gebouwen, zoals ziekenhuizen, musea, stadhuizen, kantoren, gevangenissen tot en met fonteinen, bruggen, sluizen en kades.

Particuliere opdrachtgevers

Naast project- en planmatig onderhoud in opdracht van bedrijven en overheid werken wij ook voor particuliere opdrachtgevers.

Herstel bevingsschades

Door de recente aardbevingsschades in Groningen zijn ontzettend veel gebouwen beschadigd. Niet alleen woningen, maar ook kerken, boerderijen en andere monumentale gebouwen. Jurriëns Noord werkt hard aan het herstellen van de panden.

Waterbouwkundige werken

Regelmatig voeren wij onderhoud en restauratie uit aan sluizen, bruggen, kademuren en kunstwerken. Oude waterbouwkundige werken bevatten vaak natuursteen en oud metselwerk. Onze medewerkers weten als geen ander hoe hiermee omgegaan moet worden.

Nieuwbouw

Het bouwen van een nieuwe woning is vakwerk. Vooral woningen die onder architectuur gebouwd worden, zijn vaak voorzien van bijzondere elementen. Het vakmanschap van Jurriëns Noord komt dan om de hoek kijken. Jurriëns Noord is bedreven in het realiseren van kleinschalige woningbouwprojecten.